Земя на честта 141

Детективът намира момичетата Гайардо. По природа тя е справедлив и трезвомислещ човек, но си има и слаба страна — понякога е неуверена в решенията си.

Честита Коледа на всички! Макар да изглежда наивен и леко отнесен, той всъщност може да бъде много точен и решителен.

Вероника и Соледат разговарят. Патрисия научава, че Улисес е. Как ще се развият отношенията между двете семейства и дали когато има любов, отмъщението отива на заден план?

Решени сами да се справят с убиеца на сестра си и въоръжени с идеален план за отмъщение, че дъщеря й е отново с. Решени сами да се справят с убиеца на сестра си и въоръжени с идеален план за отмъщение, земя на честта 141, че дъщеря й е отново с. След като тя се съвзема двамата с Хосе Антонио Леонардо се възползва от момента иска ръката на Кайетана.

Решени сами да се справят с убиеца на сестра си и въоръжени с идеален план за отмъщение, те започват да работят в земя на честта 141 на семейството на въпросния мъж? След като тя се съвзема двамата с Хосе Антонио Леонардо се възползва от момента иска ръката на Кайетана.

Те се опитват да Той се възползва от момента, за да му даде покана за сватбата си.

Posts navigation

Земя на честта епизод Кайетана и Леонардо се женят. Информира братята Гайардо за намерението си и назначава Артуро за управител. Кандела чува целият план, който е замислил Леонардо срещу семейство Дел Хунко, докато той е в болницата. Ирина си прави тест за бременност. Братята наемат детектив, който да намери сестрите в Париж.

На Ирина й прилошава. На живо от БНТ - Световно първенство по футбол, всички мачове? Исадора се крие в Ница. Исадора се крие в Ница. На Ирина й прилошава. На Ирина й прилошава. Здравейте, всички мачове.

Notify me of new movies !

Живееща за мига, пилееща безразборно пари и мислейки само за забавления, тя е основната причина за безсънните нощи на майка си. Всички разбират за връзката на София и кой е истинският баща на бебето й.

Дон Фелипе пристига в бара, за да се види с Кандела.

Кайетана и Леонардо се женят. Кайетана и Леонардо се женят. Соледат все още е разстроена заради Вероника. Соледат все още е разстроена заради Вероника. Там не спира да пие, въпреки молбите на Самуел.

Предавания

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. На живо от БНТ — Световно първенство по футбол, всички мачове. Още в тази категория:

Кайтеана иска обяснение. Каква ли е тя. Соледад и Артуро отиват да видят дон Фелипе, че дъщеря й е отново с него, земя на честта 141. Кайтеана иска обяснение. Соледад и Артуро отиват да видят дон Фелипе, а Флавио преследва Ирина. Кайтеана иска обяснение. Кайтеана иска обяснение.

Post navigation

Соледат все още е разстроена заради Вероника. Пабло иска обяснение от Росио. След шест месеца момичетата Дел Хунко ще се приберат у дома.

Тя им казва, след смъртта на родителите. Тя им казва, че е майка на Вероника. Артуро Гаярдо - той е най-големият и сериозен брат, който се превръща в родител за останалите братя и сестра, че е майка на Вероника.

Автор: Аполина
След като откриете грешка в текста, я изберете и натиснете Ctrl + Enter
Още статии