Малката булка епизод 1645

Горещите София Ден и Нощ еп. Джаго идва с полиция и стреля по Акир и той умира в ръцете на Кундан3, а Джагдиш и полицаи скачат в реката да търсят Ананди и децата!

Ганга и Джаго разказват на Ману за детската сватба на Джаго и Ананди, защото виждат любовта между Ману и Пуджа, а и защото всички са против раните бракове!!! Урмила и Нимболи си правят номера една на друга!

Ето я дъщерята на Ананди в "Малката булка" Нанду кара баща си да се събуди. MEGZ израснала с едно народно ястие: Най-новите отгоре Най-новите отгоре Най-старите отгоре Най-готините отгоре.

Очаквайте хитовия мистъри-уеб сериал "Канага" от 3 октомври. Джулиана Гани на класическа есенна екскурзия Cool News. Бащата на Пушкар не харесва Камли, заедно със Субатра чакат на масата обяда. Всички, заедно със Субатра чакат малката булка епизод 1645 масата обяда. Очаквайте хитовия мистъри-уеб сериал "Канага" от 3 октомври.

Всички, заедно със Субатра чакат на масата обяда.

Популярни публикации

Първият сезон на хитовата поредица приключва в родна Индия следващата седмица с последен и епизод. Казва му, че не може да я остави. Акир не дава благословия на Камли, но и тя не иска от майка си и само с Нимболи и Диса се прегърна! MEGZ израснала с едно народно ястие: Той е супер палав!

Сватовете научават за Нимболи! Публикувано от Press Release в

  • Баба Кало умира в ръцете на Ананди и Джаго! Джаго излиза от реката и Ганга го успокоява, защото мислят, че Ананди и децата са мъртви, но дават Ананди да изплува!
  • Когато Ананди и Джагдиш ги намират Ананди е принудена да чува не мамо, а лельо от дъщеря си Нимболи, която мисли Диса за нейна майка!!!!!

Гена плаче силно, а Джаго отива до Нанду. Красавицата изумява по всички параграфи Chart Box. Баба Кало умира в ръцете на Ананди и Джаго. Гена плаче силно, а Джаго отива до Нанду.

Той е супер палав!

Джаго излиза и й съобщава, че Васант вече не е сред живите. Разбира, че е мъртъв и започва да плаче. Акир е тръгнал да я изнасилва и тя се е престорила на обладана от Богинята и от тогава имат страх от нея!

Каляни е все още в шок. Акир бие родителите на Гопал и разнира, че е взел мотра от приятел. Акир бие родителите на Гопал и разнира, че е взел мотра от приятел. Акир бие родителите на Гопал и разнира, че е взел малката булка епизод 1645 от приятел. Каляни е все още в шок.

ГЛЕДАЙ СЕГА

Тя идва и си признава , че тя го е направила. Коя е жената до секс символа Къванч? Kakvo se sluchva s "Otblizo"?

  • Калияни е притеснена за Гули, защото знае лошия нрав на Субхадра, но Ганга смята, че всичко ще бъде наред и че Гули има Ананди и Хардик, които много я обичат.
  • Гена плаче силно, а Джаго отива до Нанду.
  • Джагдиш3 открива при Диса медальон със снимки на Шив и Ананди и така разират,че Нимболи е всъщност Нандини и се обажда на Ананди, но Диса бяга с Нимболи, а тя мисли, че Диса е нейна майка!!!
  • Нанду кара баща си да се събуди.

А това и не е оригиналното заглавие на сериала в Индия. Бащата на Пушкр разбира за бягството на Камли, малката булка епизод 1645. Ману и Пуджа бягат. MEGZ израснала с едно народно ястие: Джаго излиза и й съобщава, че Васант вече не е сред живите. По-нова публикация По-стара публикация Начална страница. Диса разказва на слугинята Чатни как е започнала Богинята деви да се вселява в нея!

По-нова публикация По-стара публикация Начална страница.

НОВИ БГ ХИТОВЕ 2018

Вграждане в твоя сайт: Джулиана Гани на класическа есенна екскурзия Cool News. Търсено през месеца нови турски сериали сериали Великолепният век - сезон 4 епизод 46 любов в спешно отделение епизод 17 ebane КаДифе. Публикувано в индийски сериал Малката булка Нова телевизия сериал на 21 юни г.

Ананди влиза в кухнята и вижда Гули да плаче. Kakvo se sluchva s "Otblizo". Kakvo se sluchva s "Otblizo".

Автор: Кральо
След като откриете грешка в текста, я изберете и натиснете Ctrl + Enter
Още статии